Forside
Dinitrol
Leverandører
Historie
Personalet
Kontakt OsVirksomhedens historie

I år 1957 startede virksomheden som gammeldags smedeforretning, dengang kaldtes det Landsbysmed. Man reparerede bøndernes maskiner og skoede deres heste.
Som årene gik og samfundet blev mere moderne, skiftede man over til VVS arbejde og installerede centralvarme i mange huse i omegnen.
Senere gik man over til automobilbranchen og opkøbte gamle udslidte bremser og koblinger, renoverede dem og solgte dem som ombytning.

Heraf navnet Bornholms Bremse og koblingsservice

I 1975 startede firmaet med at rustbeskytte biler og denne ydelse tilbyder vi stadig kunder.
Produktet vi benytter er Dinitrol der er anerkendt af FDM. Sprøjtemetoden foregår efter et sprøjtediagram og vi kontrolleres 1 gang årligt af Teknologisk institut.

I starten af 1980 startede vi med salg af reservedele til biler og har i dag et meget bredt sortiment af stort set alle reservedele og tilbehør, som vi lagerfører eller kan skaffe fra dag til dag.

Som en naturlig udvikling af firmaet, valgte vi i 2009 at gå i samhandel med AUTO-G (frie autogrossister), hvilket har været med til at styrke vores position på markedet af reservedele og autotilbehør.

Vi sælger derudover håndværktøj og arbejdstøj og kan tilbyde at trykke logo og navn på tøjet da vi selv har en trykkemaskine.

Firmaet ejes i dag af Brødrene Birger og Jørn Jørgensen.


WEB123 Content Management System ©